JALKAPRÄSSI

Ironfit jalkaprässi

MERKKI                    IRONFIT

MALLI                       HC-LINE

TUOTEKOODI                LG1000        

MITAT                             220 x 150 x 160

PAINO                               360 KG

KELKAN PAINO            100KG

VALMISTUSMAA              Suomi

 

RUNKOVAHVUUDET

Jalkaprässin runkopalkit ovat 4 mm seinäpaksuudella ja 100 x 50 mm sekä 60 x 60 mm ulkomitoilla. Pieniä yksityiskohtia myöten laitteet ovat valmistettu kestämään jatkuvaa ja kovaa käyttöä kuntosaliympäristössä.

LISÄTIEDOT

Jämerä jalkaprässi, joista kapasiteetti ei lopu kesken. Prässissä on jalkalevy sekä selkänoja säädettävissä. Jalkalevyn säätö tapahtuu vahvalla veivillä, joka sijaitsee jalkalevyb yläpuolella ja säätö on portaaton, joten käyttäjän on varmuudella helppo löytää itselle sopiva kulma. Selkänojan säätö on selkänojan alla ja säätöalue on laaja. Säätöä helpottaa tätä varten rakennettu kahva selkänojan takana.

Jalkaprässissä on neljä painotappia, joihin painoja saadaan lastattua. Rakenteellinen vahvuus mahdollistaa suuret käyttökapasiteetit.

Jalkalevy on massiivinen ja jokaisen on helppo löytää haluttu jalka-asento, niin sumoprässistä keskitettyyn etureisiprässiasentoon. Jalkalevy mahdollistaa myös pohjelihasten treenaamisen tätä varten hieman taitetulla alaosalla jalkalevyssä. Jalkalevyn mitat ovat, korkeus 75 cm ja leveys 115 cm. Jalkalevyssä on laitteesta pääsyä helpottamaan tehty käsikahva levyn yläreunassa.

Jalkaprässin kelkka kulkee liukulaakereilla johteita pitkin, joka pitää kelkan aina oikeassa kulmassa eikä anna kelkan vääntyillä ollenkaan käyttäessä. Johteen ovat 50mm halkaisijaltaan ja liukulaakerit kulkevat neljässä kulmassa kelkkaa. Kelkka itsessään painaa massiiviset 100 kg.

Jalkalevyn aloitusasento on helppo löytää itselleen sopivaksi kolmella eri aloituskorkeudella. Kahvat ovat molemmin puolin laitetta ja ovat itsenäisiä, joka lisää turvallisuutta laitetta käytettäessä.

HC-Linen jalkaprässi on todennäköisesti markkinoiden jykevin laite eikä löydä haastajaa kestävyydessä eikä yksityiskohtaisissa laatutekijöissä.

Laite on huoltovapaa, eikä sisällä hajoavia osia. Käytämme vain omavalmisteisia metalliosia eikä muosiosia löydy tästä laitteesta,

Takuutiedot:

  • Runkotakuu 10 vuotta
  • Pehmusteosat 2 vuotta

Laite on saatavilla usealla eri väreillä, kysy lisää ja ehdota omat värit. Perusväritys on punamusta lähtökohtaisesti.

Valmistettu Suomessa.

Kaikki Ironfitin valmistamat laitteet täyttävät EU -standardit kaupallisille kuntosalilaitteille ja valmistus tapahtuu alusta saakka kotimaassa meidän omalla tehtaalla.