Image icon
ASENNUSPALVELU
Toisinaan on hyvä jättää laitteiden asennus ammattilaisen hoidettavaksi, jolloin laitteet ovat turvallisia käyttää ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Samalla asiakas saa kokemuksen tuoman tilan käytön suunnittelun kaupan päälle.
Tarjoamme asiantuntevaa ja joustavaa laitteiden asennuspalvelua yrityksille ja yhteisöille.
Pyydä tarjous tarjouslomakkeen kautta ja ylläty positiivisesti

Image icon
TILASUUNNITTELU
Tilasuunnittelua ammattilaisen toimesta. Ammattilaiset pystyvät tarjoamaan kokemuksen kautta näkökulmia, mitkä voivat monessa tapauksessa jäädä huomaamatta ja tilan käytettävyys huononee. Tilan kokonaiskäytön tarkka suunnittelu lisää tuottavuutta ja tuo mukavuuden tunnetta käyttäjille.

Käytössämme on 3D -mallinnus.

Tilasuunnittelu on ilmaista laitehankkijoille, jotka käyttävät meidän edustamia tuotemerkkejä.

Image icon
HUOLTOSOPIMUKSET
Meidän kanssamme sovitut huoltosopimukset ovat takuu laitteiden pitkälle iälle. Ammattitaitoinen tiimi huoltaa omien laitteidemme lisäksi muiden merkkien laitteita.
Huoltosopimukset kahdesti vuodessa jatkavat laitteiden käyttöikää todella merkittävästi ja varaosien tarve pienenee merkittävästi.
Huoltosopimus on myös tae turvallisuudesta käyttäjille.
Pyydä tarjous ja jätä huolet meidän harteille.
Image icon
RAHOITUS
Tarjoamme rahoitusta eri muodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voimme tarjota osamaksua muutamaan erään pilkottuna tai käyttäen Leasing -rahoitusmuotoa pidemmälle ajalle.

Keskustellaan ja katsotaan juuri teille sopiva vaihtoehto.

Image icon
VARAOSAT
Meiltä löytyy varaosat niin omiin kuin muidenkien merkkien laitteisiin. Varaosien saatavuutta ja hintoja voi tiedustella sähköpostiosoitteesta varasto@ironfit.fi
Image icon
SUOMALAISTA INNOVAATIOTA
Suunnittelemme ja valmistamme laitteita asiakkaiden toiveiden pohjalta. Vankka osaaminen näkyy siinä, että valmistus on tehokasta ja nopeaa tarpeiden tarkan selvityksen pohjalta.

Meille uudet innovaatiot ja ideat ovat kaiken tekemisen ydin ja jatkamme tältä pohjalta eteen päin.