Etsi

Kuntosalilaitteet

Kuntosalilaitteet suoraan valmistajalta. Yrityksen pitkäaikaiseen kokemukseen ja osaamiseen luottavat lukuisat kaupalliset ja kunnalliset kuntosalit, valtion organisaatiot sekä eri alojen työnantajat. Nykyisten ja tulevien asiakkaiden palveluketju yltää tilankäytön suunnittelusta laitteiden asennuksiin, huoltoihin ja kierrätykseen.

Tuotevalikoimamme

Edustamamme laitemerkit

Alkujaan Ironfit -laitemerkin laitteita valmistettiin palolaitoksille, poliisilaitoksille ja puolustusvoimille. tavoitteena oli valmistaan jämeriä ja kestäviä kuntosalilaitteita isoilla painopakoilla kovaan harjaantuneeseen käyttöön. Tämä pätee vieläkin, joskin laitevalikoima on kasvanut merkittävästi kattaen lähes 100 nimikettä.  Laitevalmistus on teknisesti ja laadullisesti kehittynyt vastaamaan jokaista markkinoiden osaluetta ja pyrimme aina vain parempaan lopputulokseen.

Vuonna 1984 alkuunsa saadun Normann -laitemerkin tinkimättömänä tavoitteena on toiminnan aloittamisesta lähtien ollut laadukkaiden, kestävien ja helppokäyttöisten kuntosalilaitteiden valmistaminen. Tässä onnistuminen näkyy teknisesti korkeatasoisina tuotteina, jotka soveltuvat useille erilaisille käyttäjäryhmille.

Espanjainen BH täydentää kattavaa valikoimaanne ja tarjoaa hyvän peruslaitteiston kuntosaleille. Cardiolaitteet ovat ominaisuuksiltaan täysin verrattavissa johtaviin merkkeihin ja kattaa monipuolisen valikoiman juoksumatoista porraskoneisiin. Lippulaivana uusi MOVEMIA edustaa markkinoiden viimeisimpä sovelluksia ja ominaisuuksia.