FIR65 HYVINVOINTIPUSSI 2015

Fir

UUTUUS! UUSI MALLI 1.2!! FIR65º Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus. FIR65º Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhd istyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.FIR65º Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus.

FIR65º Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhd istyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.

FIR65º Hyvinvointipussi soveltuu loistavasti teknologiseksi hyvinvointi- ja painonhallintatuotteeksi kotiin koko perheelle. Se sopii loistavasti myös, urheilijoille, kauneushoitoloihin, kuntosaleille ja kaikille yleisesti osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia, vireyttä ja pysyvää painonhallintaa.

Urheilijoille tuote soveltuu erittäin loistavasti kehon palautumista nopeuttavaksi toimenpiteeksi kovien fyysisten suoritusten jälkeen. Tätä on tutkittu Kuortane Testing Lab tutkimuksissa ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia urheilijan palautumiseen selkeästi vaikuttavana toimenpiteenä. Jyväskylän Yliopisto on myös käynnistänyt loistavien tutkimustulosten tiimoilta laajemman tutkimuksen huippu-urheilijoiden palautumisesta FIR65º Hyvinvointipussin avulla. Tuotteen käytön jälkeen koet erittäin piristävän vaikutuksen! Vireystasosi nousee selkeästi!

FIR65º Hyvinvointipussia käytetään mm. myös jo kauneussalongeissa, painonpudotus sekä laihdutus hoitokeskuksissa, urheilijoilla palautumiseen, lihaskipuihin, reumaatikoille, psoriaksen ja huonon ihon hoitoon, vireystason kohottamiseen yms. joka päiväisen hyvinvoinnin ja vireyden lisäämiseksi huomattavasti.

FIR ”Far Infrared Ray” hyödyntäminen on alkanut olemaan yksi eräistä tehokkaimmista ja turvallisimmista tieteellisistä metodeista painon pudottamiseen ja kehon peruskunnon ylläpitämiseen. Maapallolla kaikki elinmuodot luonnollisesti aktivoivat soluja ja parantavat aineenvaihduntaa infrapunasäteilyn eli ns. syvälämmön avulla. FIR65º Hyvinvointipussi on erittäin turvallinen tuote, jossa on avaruuskankaasta ”Space Carbon Fiber” valmistetun makuupussin sisään upotettu erilliset FIR -infrapunalämmityskentät, joita voidaan säätää erillisestä ohjausyksiköstä.

FIR65º Hyvinvointipussi on innovatiivinen, moderni ja erittäin tehokas tuote, jonka tulokset ovat kiistattomat. FIR65º hyvinvointipussia on äärimmäisen helppo pitää myös puhtaana kyseisen erikoismateriaalin myötä. Painonhallintaan ja painon pudottamiseen tuote luo aivan uuden ulottuvuuden ja apukeinon sen tehokkuuden myötä. Yhteiskunnassamme ihmiset elävät kiireellisessä ympäristössä, jossa rankka työ, kova vauhti ja henkinen paine ovat yleensä aina syitä terveyden ja yleisen hyvinvoinnin heikkenemiseen.Tämä tuote on kehitetty juuri meidän modernia yhteiskuntaa varten, kohentamaan yleistä hyvinvointia ja vireyttä.

FIR65º Hyvinvointipussi puhdistaa myös ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee ihon verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa, iho muuttuu pehmeämmäksi ja sen jäntevyys, joustavuus sekä väri paranevat. Psoriasikseen liittyvissä tutkimuksissa on saatu erittäin hyviä tuloksia tuotteen käytön avulla mm. psoriasisliiton kanssa tehdyssä PILOT tutkimuksessa keväällä 2011.

FIR65º Hyvinvointipussi lisää voimakkaasti energisyyttä ja monet hyödyntävät tämän aamulla ennen töihin lähtemistä. Sydämen lyöntitiheys nousee ja kapasiteetti paranee. Ihmisen sydän pumppaa laajentuneiden verisuonten läpi enemmän verta ja saa näin aikaan treenin kaltaisen vaikutuks en. Kohonnut aineenvaihdunta polttaa kaloreita tehokkaasti, kun keho hikoilee. Tämä edistää tehokkaasti rasvan palamista sekä lisää että vahvistaa sydämen kuntoa. FIR65º hyvinvointipussi auttaa pidemmällä säännöllisellä käytöllä myös selluliittiin ja lisää selkeästi ihon kimmoisuutta.

KÄYTTÖ:

1-2 × 30-60 minuuttia kerrallaan päivittäin
PUHDISTUS: Pyyhe ja normaali desinfiointiaine
Rentoutuminen: 30 min / 50ºC
Painonhallinta ja kuntoilu: +50 min / 60ºC

TEKNISET TIEDOT

Tuotenimi: FIR65º Energy Blanket – Active Edition (2015)
Markkinointinimi: FIR65 Hyvinvointipussi
Tuotekoodi: 6101
GS1/EAN-koodi: 6430057050002
Tuoteversio: 1.2

Tuotekoko levitettynä auki: 200cm*190 cm (versio 1.2)
Tuotepaino: 7,4 kg
Toimintalämpötila: 30ºC-60ºC astetta
Virta: 220V~240V 50HZ (EU model) | 100V~120V 60 HZ (US model)
Kulutus: AC 24 0V, 330W (maksimi)
Ajastus: 5-95 minuuttia
Ohjausyksikkö: Yksikanavainen säätö (lämpötila | aika)

Turvallisuus: Tuotemateriaali on UL -turvallisuus hyväksytty. Tuote on tehty vedenpitävästä pehmeästä materiaalista, joka joustaa helposti.
Materiaalit: Nyloni, polyuretaanikangas, avaruus hiilikuitukangas ”Space Carbon Fiber”
Certifikaatit ja valmistushyväksynnät: CE, LVD, EMC, ISO
Käyttöohjekirja: 16 kieltä
Takuu: 24 kuukautta (kuluttajakäyttö)

TUOTEPAKKAUS

Tuotepakkauksen koko: 46*29*52 cm
Tuotepakkauksen paino: 8,0 / 7,4 kg (netto)

499,00 €

Varastosaldo:

Kysy tuotteesta
Lisää ostoskoriin
FIR65 HYVINVOINTIPUSSI 2015